Skip to main content

15.765 entrades venudes el primer dia

La primera jornada de venda d'entrades ha estat un èxit. El RCD Mallorca ha venut un total de 15.765 entrades de les 20.698 disponibles per a la final de la Copa del Rey que es disputarà el pròxim 6 d'abril en l'Estadi La Cartuja, de Sevilla.

Els aficionats han estat puntuals a la seva cita i a les 10 hores ha començat l'al·luvió de visites a la pàgina web del club, comptabilitzant-se fins a 2.500 persones esperant just abans que comencés el procés de venda. La demanda ha estat tal, que en la primera hora s'han venut 10.000 entrades.

El Call Center que ha preparat el club ha estat a la disposició de l'abonat i continuarà el servei durant tot el procés de venda que acabarà el 25 de març a les 23h59.

Alfonso Díaz, CEO de Negoci del club, ha valorat molt positivament la il·lusió que s'ha generat entre els abonats mallorquinistes. "Estam molt satisfets perquè hem vist la il·lusió que ha despertat la final en el mallorquinisme. Aconseguir aquests números en el primer dia és un èxit de tots. Estic molt agraït a l'afició, la resposta ha estat increïble, però continuarem treballant per a aconseguir que el 6 d'abril siguem 20.698 dimonis en La Cartuja".