Skip to main content

Els abonats podran comprar una altra entrada a partir de demà

● Aquesta nit a les 23h59 conclou el primer termini de venda ● A partir del dimecres els seguidors mallorquinistes no abonat també podran comprar la seva entrada per a la final

La fase 2 de la venda d'entrades per a la final de la Copa del Rei, que es jugarà el proper 6 d'abril a Sevilla, començarà demà a les 10h00. L'abonat del RCD Mallorca tindrà la possibilitat de comprar una segona entrada per a un acompanyant. El sistema de venda d'entrades serà el mateix que en el primer termini que va començar la setmana passada i conclou aquesta nit a les 23h59, que és a través de la pàgina web del RCD Mallorca.

A més, el club obre la possibilitat de comprar una entrada per a la final a l'aficionat mallorquinista que no és abonat, a partir del dimecres 27 a les 10h00 (horari d'oficina de 10h a 18h30). En aquest cas, les entrades es podran comprar presencialment a les taquilles de Fons Sud de l'Estadi Mallorca Son Moix. Cada seguidor tindrà dret a comprar la seva propia entrada ensenyant el seu DNI i un document que justifiqui la seva residència a les Illes Balears. Aquestes són igualment digitals i nominatives. Estaran disponibles fins a esgotar existències.

Més informació AQUÍ.