Skip to main content

Veterans

L’Associació de Veterans del RCD Mallorca va ser creada el 1993 i és qui millor representa la història viva del Club. A dia d’avui compta amb 150 afiliats i entre ells trobem a futbolistes de Primera, Segona i Tercera Divisió del RCD Mallorca. Els seus membres es divideixen en diferents grups pel que podem distingir entre tres tipus d’associats:

Fundadors

Associats

Simpatitzants

L’Associació d’Ex Jugadors del RCD Mallorca, amb seu situada a l’Estadi Mallorca Son Moix té com activitat principal els partits realitzats amb associacions o organitzacions de diferents àmbits possibles per a donar a conèixer el passat mallorquinista de jugadors de dins i fora de l’illa. Així mateix, també pretenen fomentar els valors morals o esportius per als futurs joves talents –o no- d’una forma de vida sana i una moral superior.

La funció de l’Associació va més enllà de l’exposat; sino que es tracta d’una entitat que desenvolupa una gran tasca social tant en col·laboració amb el Club com amb la societat.

Organigrama:

President:  Francisco Soler Atencia

Vicepresident 1r: Manolo Liébana Gómez

Vicepresident 2n: Juan José Dobla Jiménez

Secretari: Juan José Dobla Jiménez

Tresorer: Manuel Liébana Gómez

Relacions Externes i Organització d'Esdeveniments: Francisco Higuera Fernández, Pablo José Maqueda Andrés, Gabriel Vidal Nova.

Assessor Jurídic: José Luis Jiménez Escalas

Comunicació escrita i Acció Social: Ramón Calafat Rotger

Xarxes socials: Juan José Dobla Jiménez

Vocals: Francisco Higuera Fernández, Pablo José Maqueda Andrés, Gabriel Vidal Nova.

Contacte: 

Correu: exjugadorsrcdm@gmail.com

Seu social: Estadi Mallorca Son Moix, Camí dels Reis s/n

07011 Ciutat, Illes Balears (Espanya)

Horari: dimarts i dijous de 11 a 13h