PRIMER EQUIP

Xisco Campos i Marc Pedraza valoren el triomf contra l'Osasuna en el primer partit de lliga

El capità de l'equip, Xisco Campos, destaca la importància de la victòria per 1 a 0 contra l'Osasuna: "És important començar bé, a casa i després del retorn. Teníem moltes ganes de donar una alegria a l'afició ". El central de Binissalem parla d'un triomf meritori: "Hem guanyat a un rival d'entitat, que té molta enganxada. L'equip ha fet un partit molt seriós, hem treballat molt i és una victòria merescuda ".

A més, el capità valora positivament la mentalitat de l'equip: "Tenim molta il·lusió i confiança, sabem d'on venim i el que ha costat tornar a la Lliga 123, per això hem de tenir molta humilitat i crec que és el que fa l'equip. Tots treballen, quan toca defensar tots ajuden i això al final ens permet ser un equip molt competitiu ".  

Per la seva banda, Marc Pedraza s'ha mostrat content pel debut amb victòria a la Lliga 123: "Ha estat un partit dur i amb molta tensió, però amb la victòria es veu d'una altra manera això. Estem molt contents pel debut a la categoria ". El migcampista català assegura que, jugant a casa, l'equip ha de portar la iniciativa: "A casa s'ha de sortir a dominar el partit, anar a per ells, hem tingut alguna ocasió més per poder anar-nos amb 2-0 la primera part. Sabíem que l'Osasuna al final anava a treure a molts jugadors amb perill, però hem aguantat fins al final i hem aconseguit la victòria ".