PRIMER EQUIP

Victoria del RCD Mallorca 2-0 contra el Rayo Majadahonda

El RCD Mallorca ha sortit per totes, amb ocasions molt clares en els primers minuts en les botes de Budimir i Lago Júnior, la rematada del qual ha rebutjat el pal dret de la porteria de Basilio. El gol ha arribat en el minut 17, amb Aridai com a protagonista en aprofitar una fallada del rival definint molt bé davant Basilio. Amb 1-0 en el marcador, Lago Júnior ha protagonitzat una gran acció personal per banda esquerra que ha acabat en penal d'Iza. Lago no ha fallat des dels onze metres i ha posat el 2-0 en el marcador.

‪En el segon acte, Salva Sevilla  de falta i Aridai caçant el rebutgi de Basilio han pogut sentenciar, però el porter ha fet una doble intervenció de molt de mèrit. Però per a mèrit el de Manolo Reina, que en el minut 68’ ha rebutjat un llançament de penal d'Héctor Hernández en aguantar i tocar amb el peu dret. El resultat no s'ha mogut del marcador i el RCD Mallorca aconsegueix els 58 punts en la classificació.

RCD Mallorca: Reina; Fran Gámez (Sastre, 86’), Valjent, Raíllo, Salva Ruiz; Pedraza, Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Aridai (Stoichkov, 61’), Lago Júnior, Budimir (Abdón, 71’).

Gols: 1-0 Aridai, 17’; 2-0 Lago Júnior, 25’.