Victoria a casa gràcies a un solitari gol d'Antonio Raíllo (1-0)

El RCD Mallorca ha aconseguit sumar una nova victòria a casa, aquesta vegada davant el Granada gràcies a un solitari gol d'Antonio Raíllo en el minut 85.

El conjunt vermelló va sortir valent i pressionant alt a l'equip visitant. En el primer temps les ocasions de perill van arribar a compte gotes, però les més clares van ser per als de Javier Aguirre. Cyle Larin, Vedat Muriqi i Dani Rodríguez van ser els protagonistes d'aquestes accions, però la falta d'encert i un molt bo Augusto Batalla van impedir que el partit es posés 1-0.

Ja en la segona meitat, i amb un canvi d'esquema, el Mallorca va gaudir d'un major nombre d'accions per a avançar-se en el marcador, gol anul·lat inclòs. Un domini local que es va accentuar en l'últim quart d'hora del partit, quan les ocasions van arribar una darrere de l'altra als peus de MuriqiAbdón Prats o Nemanja Radonjić.

Semblava que la resistència granadina s'anava a imposar, però en el desè servei de cantonada del Mallorca, Antonio Raíllo s'ha elevat més que ningú per a, a través d'un cop de cap inapel·lable, batre Batalla. En els últims minuts, els mallorquinistes van defensar-se i van aconseguir segellar una victòria que els col·loca vuit punts per damunt del descens.

Fitxa tècnica

RCD Mallorca: RajkovićGioNastasićRailloCopete (Morlanes min 45), Lat (Jaume Costa, min. 80); Omar Mascarell, Antonio Sánchez (Radonjic, min. 58), Dani Rodríguez (Darder, min. 80); Larin (Abdon Prats, min. 67), Muriqi.

Granada CF: Batalla; Méndez (Ricard Sánchez, min. 84), Ignasi Miquel, Piatkowski, Neva; Pellistri, Villar (Hongla, min. 71), GumbauJóźwiak (Portes, min. 84); Lucas BoyéUzuni (Arezo, min. 71).

Amonestacions: L'àrbitre ha amonestat Larin i Nastasić per part del RCD Mallorca.

Gols: 1-0, Raíllo en el minut 85.