Skip to main content
PRIMER EQUIP

Vicente Moreno: "És molt difícil guanyar a Alcorcón, intentarem trencar les estadístiques"

Vicente Moreno ha comparegut en roda de premsa per parlar al partit de demà contra l'AD Alcorcón (Estadi de Santo Domingo, 20.00 hores). Després de jugar dilluns contra el Rayo Majadahonda, el RCD Mallorca visita al conjunt terrisser, que va jugar el seu partit davant el Màlaga CF dos dies abans: "No cal buscar excuses, no les busquem mai però tenim un handicap al contrari. Hem tingut més temps per recuperar-nos, no és l'idoni, però estic convençut que amb la il·lusió, les ganes i el implicats que estan en els jugadors que van saber això ".

Sobre el rival, Vicente Moreno assegura que AD Alcorcón és "molt bo equip, tant en individualitats, com en equip" i valora el bloc que té armat Cristóbal Parralo: "És un equip que té molta feina, treballa en bloc, té menys punts dels que ha merescut pel que fa a situacions i quant a joc".

Vicente Moreno també ha valorat l'estadística que diu que el RCD Mallorca mai ha guanyat a Santo Domingo: "Sempre és un moment en què es trenquen i, a més, el nostre grup de jugadors tenen una motivació més. Intentarem ser els primers". "És molt aviat per parlar de ratxes o tendències, m'agrada centrar-me en gaudir del moment bo en què estem, intentar allargar-i defensar-lo", ha recalcat el preparador valencià.