Skip to main content
PRIMER EQUIP

Vicente Moreno: "El Rayo Majadahonda ens dificultarà perquè fa molt quant al joc"

Vicente Moreno considera que el partit contra el Rayo Majadahonda serà diferent a l'eliminatòria que els dos equips van jugar al juny per decidir el campió de la Segona divisió B: "Esperem trobar l'essència del que tenia el Rayo Majadahonda la temporada passada perquè té el mateix entrenador i la mateixa filosofia de joc pel que vam veure a Saragossa. Ara ens jugarem punts i molts interessos. Serà un equip que ens dificultarà perquè fa molt quant al joc ".

L'entrenador mallorquinista ha ratificat el seu discurs posterior al partit contra el CA Osasuna relatiu a l'esforç que han de fer els seus jugadors en cada partit que disputen a La Lliga 123: "Nosaltres necessitem anar al límit, ja no al 100% sinó al 200% i això vol dir acabar el partit morts, si no és Sasi és que ens hem deixat coses ".

Vicente Moreno ha analitzat l'arribada de Merveil Ndockyt i considera que és un jugador diferent al que hi ha actualment a la plantilla: "És un jugador que pot jugar en qualsevol de les bandes, pot jugar arribar oa la mitja punta. És un jugador especialment de velocitat i hem buscat característiques diferents. la nostra obligació, o al que aspirem, és gestionar tots els registres ". "Tots dos han entrenat amb els seus equips i han arribat bé", ha apuntat Vicent Moreno quant a l'estat físic tant de Merveil Ndockyt com de Martin Valjent.

Vicente Moreno assegura que "l'equip està tancat pel que fa a entrades" i també ha confessat que "és difícil millorar el que hi ha". "Aquí no s'ha apartat a ningú en nigún moment per molt que s'hagi dit", ha tancat l'entrenador del RCD Mallorca.