PRIMER EQUIP

Vicente Moreno: “El de diumenge és el partit més important”

Vicente Moreno ha comparegut en roda de premsa per valorar el partit de diumenge contra l'Atlètic Saguntino. L'entrenador del RCD Mallorca ha assenyalat que "ha estat una setmana com una altra quan hem guanyat". "L'Atlètic Saguntino està fent una gran temporada, és un bon equip i està fent una gran temporada", ha apuntat sobre el rival de diumenge.

L'entrenador vermell apunta que "l'Atlètic Saguntino s'adapta al context, és un rival que intentarà guanyar-nos per tots els mitjans i tenen recursos i jugadors per aconseguir-ho". "Estàvem tranquils però amb exigència, si volem estar a dalt cal sumar de tres i guanyar partits", ha indicat sobre la ratxa de sis partits sense guanyar que es va deixar enrere el passat diumenge amb la victòria 3-2 en el derbi contra l'Atlètic Balears.

Vicente Moreno també ha valorat de forma positiva l'arribada d'Alejandro Faurlin: "El club ha fet una gran gestió, crèiem que no s'incorporaria i ara cal tenir tranquil·litat amb ell". Respecte a les altres incorporacions, el tècnic valencià afirma que "està content" amb el que té.