Skip to main content
Destacats

Vicente Moreno: "El CD Numancia és un rival perillós que fa sofrir"

Vicente Moreno encara amb il·lusió el partit d'aquest diumenge (Són Moix, 12:00 hores) contra el CD Numancia: "Juguem a casa, podem sumar de tres i, encara que no sigui el més important, si guanyes i veus la classificació se t'il·lumina la cara". "Sempre tenim l'obligació de donar-ho tot per guanyar, és bo il·lusionar-se amb l'opció de guanyar", ha afirmat el preparador mallorquinista. 
Sobre Salva Sevilla, que va haver de retirar-se del terreny de joc dissabte passat a Saragossa per una lesió, l'entrenador ha aportat el seu punt de vista: "La gent està preocupada per Salva Sevilla i ell ha d'estar content perquè la gent l'estima. Tot està correcte, bé, però té una inflamació i tenim el dissabte per veure què decidim. Cada dia que passa està millor".
Moreno respecta molt al CD Numancia, i qualifica el partit com a "difícil davant un rival incòmode". En aquest sentit, el tècnic valencià ha valorat al conjunt sorià: "És un gran equip i el record més proper és que va estar prop de la Primera divisió. Té un bon entrenador i és un equip seriós, perillós, que ens serà molt incòmode. Fa sofrir i, per exemple, va tenir tancat a la seva àrea al Màlaga". 
Vicente Moreno s'ha referit a la decisió sobre el porter titular i a jugadors com Aridai o Llac Junior:
"La decisió de la porteria és fàcil perquè els tres porters tenen molt nivell"
"A Aridai haig de felicitar-li perquè fa les coses molt bé, així com l'altre dia no va acabar en gol, en una altra ocasió sí ho farà"
"Lago m'agrada sempre, pot tenir un dia millor o pitjor però sempre ho deixa tot i ara està marcant gols"