Skip to main content
PRIMER EQUIP

Vicente Moreno: "El CD Lugo té moltes coses bones"

Vicente Moreno respecta molt l'entitat del CD Lugo, rival del RCD Mallorca aquest diumenge a Son Moix (12.00 hores): “Hi ha molts jugadors als quals conec bé, els vaig tenir en el Nàstic, i es barregen futbolistes amb experiència amb altres joves de qualitat que, alguns, aviat estaran jugant a la  Primera Divisió. Tenen moltes coses bones i ens dificultaran les coses”.
L'entrenador s'ha referit a la competitivitat de la Liga 123 preguntat per la situació classificatòria del CD Lugo: “La Segona Divisió és molt igualada i sempre dic que res et garanteix res, pots venir de jugar playoff i a l'any següent lluitar per no descendir”.
Preguntat per la fortalesa de l'equip com a local en comparació amb les seves sortides, Vicente Moreno considera que “és molt difícil guanyar fora i a partir d'ara també ho serà a casa, la categoria és molt igualada”. “No guanyarem tot això de casa i puntuarem fora. Cal insistir ara que tenim partits a casa i que els detalls caiguin al nostre favor”, ha resolt en relació als pròxims tres partits a Son Moix de les pròximes quatre jornades.