Skip to main content
PRIMER EQUIP

Vázquez: “ser campió no és una meta, sinó una actitud”

El tècnic assegura que l'equip li transmet “bones vibracions”

Fernando Vázquez ha atès a la premsa en el cinquè dia de pretemporada i ha destacat que contínua tenint com a objectiu portar al Mallorca a primera divisió, “ja sabeu el que pinso, li dic als jugadors que la nostra missió és aquesta, però no es planteja com una meta. Dir-ho és molt bonic, però no és incompatible amb el treball. Construir un equip guanyador té a veure més amb una actitud. Ser campió no és una meta, sinó una actitud, i això significa esforç, determinació, compromís, treball al màxim i, evidentment, guanyar partits”.

El tècnic va assegurar que la pretemporada va segons el previst, “és una bona notícia, els nois han arribat bé”, va mostrar la seva satisfacció per la confecció de la plantilla, “tenim un equip que està molt pensat i compensat” i també pel fet d'explicar ja amb la majoria de jugadors, “aconseguim una plantilla que no és molt llarga, és manejable, i el 90 per cent de l'equip ja està aquí. Queden una o dues incorporacions. L'equip em transmet bones vibracions”.

En aquest sentit va reconèixer que un dels objectius del club és contractar un davanter de referència, “un davanter que jugui més fix, més posicionat. Tinc varis que, a més, poden jugar en altres posicions. Anem a veure si ho aconseguim per arrodonir a l'equip, encara que estem prop del límit salarial”.

Pel que fa a l'estil el gallec va destacar que el seu desig és un equip ordenat i organitzat en defensa i amb control de la pilota en tasques ofensives, “defensar bé depèn de nosaltres, atacar bé del talent. Hem d'aconseguir fer les dues coses bé”.

 Vázquez, així mateix, va demanar el suport de l'afició, encara que va reconèixer que “fa temps que el Mallorca no està en els llocs d'a dalt. Espero que ens acompanyin en aquest viatge” i va apuntar que els seus favorits són els tres equips descendits de primera, “Llevant, Raig i Getafe tenen més diners que la resta”.

Finalment, l'entrenador del Mallorca va destacar que el seu treball de pretemporada està encaminat a començar bé el campionat, “d'inici hem d'estar en l'escamot de cap per després poder agafar una bona ratxa i donar el salt per a dalt”, va concloure.