PRIMER EQUIP

Vázquez: “sempre és bo puntuar fora de casa”

El tècnic reconeix falta de seguretat i precisió amb pilota, però valora l'empat

Fernando Vázquez ha atès a la premsa després de l'empat enfront del CD Tenerife i ha destacat que està satisfet perquè, va comentar, “sempre és bo puntuar fora de casa”. El tècnic, en aquest sentit, va reconèixer que a l'equip li havia costat molt afrontar la trobada, “a nivell de sensacions no hem estat assegurances ni precisos amb la pilota”.

El gallec va comentar que en el segon període ha canviat l'estratègia “i hem jugat a esperar al rival i a intentar sortir a la contra. Ja al final hem retardat una mica posicions, si no podem guanyar, millor no perdre. El punt està bé, a veure si ho fem bé diumenge que ve enfront del Múrcia”.

L'entrenador també va comentar que, al seu judici, “cap dels dos equips ha tingut moltes ocasions clares” i va lamentar la falta de continuïtat en el joc, “no hem sabut jugar-los o el Tenerife ha jugat molt bé, ens ha faltat fluïdesa”. També va lloar el joc del rival en assegurar que “és un equip que tracta molt bé la pilota. M'ha agradat. Preveia una baralla per la possessió de la pilota però en la segona part renunciem i optem per les contres”, va concloure.