Skip to main content
PRIMER EQUIP

Vázquez: “la victòria ens va a empènyer, és vent de cua”

El tècnic recorda que l'equip no està salvat i lloa el treball dels jugadors

Fernando Vázquez ha atès a la premsa després de la important victòria del Mallorca enfront del Tenerife i ha destacat que el triomf “és més que tres punts, és un resultat que ens va a empènyer. És vent de cua” i que, encara que encara no s'ha aconseguit l'objectiu de la salvació, “guanyar ajuda per al següent partit. La pressió la tindran altres equips demà”.


El tècnic, en aquest sentit va reconèixer que en els últims dies l'equip “estava molt pressionat. Semblava que estàvem a la vora d'un rio i no teníem pont” i va agrair el treball dels seus futbolistes, “es van comportar molt bé”.

Per al gallec la clau del partit ha estat “en l'encert” i va apuntar que el seu equip havia sabut lluitar contra el Tenerife, “un rival molt difícil, al que és complicat batre-li i que sap jugar la pilota. Els parem bé, és veritat que li vam concedir contres, especialment en la primera part, però els controlem perfectament. Vam estar millor que ells”, va apuntar.

També va assentir Vázquez sobre la confiança que el resultat atorga al grup, “no ens garanteix que guanyem el proper partit, però l'equip sap el camí que cal agafar. Hem de comportar-nos fora amb la mateixa determinació que a casa”.


Finalment va comentar que els últims minuts, “se'ns han fet eterns” encara que va assegurar que estava confiat que es guanyaria, “l'equip està ben i cal confiar en ells”, va concloure.