Skip to main content
PRIMER EQUIP

Vázquez: “ja no tenim molt marge per perdre”

El tècnic demana a l'equip que jugui sempre com si fos una final i que tinguin més confiança

Fernando Vázquez ha assegurat que el partit del diumenge contra el Valladolid “és una nova final. Per a nosaltres tots els partits són finals i m'agradaria que l'equip sempre jugués com si fos una final. No m'agrada perdre oportunitats que et poden llançar a dalt i estem fallant en això”. Vázquez, que va donar la roda de premsa prèvia a la trobada a la seu de Air Europa, un dels principals patrocinadors del club, va assenyalar que el grup té a les seves mans, “anar-nos de vacances somrient o amb el cap baix”.

El tècnic va reconèixer que “ja no tenim molt marge per perdre” i va destacar que existeix l'opció que alineï a Lekic d'inici, “cada vegada està més prop de sortir en l'equip inicial. Està treballant ben i és una possibilitat”. Així mateix va assenyalar que no li havia agradat el joc de l'equip a Elx, “no vam donar el que esperava. Crec que tenim més, no em va agradar a nivell de tensió i energia”.

El gallec, en aquest sentit, va assegurar que espera un rival, “que de la seva millor versió. El Valladolid és semblat a nosaltres, li costa tenir regularitat però és un equip de nivell i qualitat. Serà difícil guanyar-los”. Pel que fa a la falta de regularitat, i les possibles causes, el míster va comentar que, en la seva opinió, “a l'equip mancada seguretat. És un tema mental, han de tenir més confiança en ells mateixos. Es tracta d'un tema d'energia col·lectiva, han de treure-ho de dins i creure's que poden guanyar”.

També va comentar els últims cessaments d'entrenadors en la categoria, “estem veient molta igualtat i els qui paguem les expectatives no complertes som els entrenadors” i va reiterar que “crec que tinc un equip millor del que està veient, del que s'està demostrant. No tinc l'equip titular, quan els jugadors no s'agarren al lloc i  no es guanyen partits és difícil assentar un onze”.