Skip to main content
PRIMER EQUIP

Vázquez: “els jugadors ho han donat tot”

El tècnic agraeix el suport de l'afició durant tot el partit

Fernando Vázquez ha atès a la premsa després de la important victòria del Real Mallorca enfront de l'Elx F. C. i ha assegurat que està molt content amb el comportament de l'equip, “i de com van afrontar el partit, concentrats i intensos. Vam córrer molt avui, els jugadors van acabar morts”. Així mateix, el tècnic va agrair el suport de l'afició, “que en aquests moments tan durs ha estat allí, animant sense parar a l'equip”.

El gallec va recordar que el diumenge, enfront del Còrdova, “ens espera un altre partit important. L'experiència d'avui ens ensenya com cal afrontar la trobada. Els jugadors ho han donat tot. La primera part d'avui és un exemple d'hem de jugar a casa”.

Vázquez va assegurar que, des del seu punt de vista, l'equip porta diverses trobades “estant molt sòlids” encara que va reconèixer que, “pot ser que, en alguns moments, ens hagi faltat aquest factor de tensió, a més no tots els rivals són iguals. L'Elx, per exemple, no té la consistència defensiva ni, potser, la intensitat, que l'Alabès.

Qüestionat sobre la pressió per la situació de l'equip, l'entrenador va assegurar que han estat dies durs, “assumeixo la responsabilitat que tinc, però ja he viscut diverses situacions semblants i estic acostumat. Això et dóna certa experiència. Procuro centrar-me en el meu treball”.

Finalment va reiterar que diversos jugadors han acabat amb problemes musculars a causa de l'esforç realitzat durant i va confiar en la capacitat del seu grup, “crec que l'equip pot mantenir el nivell de concentració i intensitat d'avui en els partits que queden. És el que hem de fer”.