Skip to main content
PRIMER EQUIP

Tret de sortida a la Copa AFIA que es disputarà a les instal·lacions del RCD Mallorca

Rogerio Donato, president de AFIA (la major entitat de futbol màster del món), ha donat el tret de sortida a la Copa AFIA-Espanya que es disputarà a les instal·lacions del RCD Mallorca a partir d'aquest diumenge fins al pròxim dia 13. En total seran 21 els equips que participaran en aquest torneig amb jugadors amb edats a partir dels 55 anys. A més d'equips arribats majoritàriament des de Brasil, el torneig comptarà amb dos conjunts illencs. Rogerio Donato s'ha mostrat encantat amb les instal·lacions del RCD Mallorca i ha deixat clara l'essència de la Copa AFIA: "Volem integrar pobles i persones a través del futbol amb la idea que es pot enevejecer amb qualitat, viatjant i practicant esport" . Donato, a més, considera important per a Mallorca l'arribada de gairebé 1.000 persones vinculades a la Copa AFIA.
En aquest sentit, Maheta Molango, conseller delegat del RCD Mallorca, ha expressat la intenció del club de "participar com un actiu important per atreure turisme de qualitat de Mallorca amb competicions com la Copa AFIA". Jaume Alzamora ha representat a l'Agència Balear de Turisme del Govern dels Illes Balears i Andrés Zahínos, a Globalia, ambdues entitats partners de la Copa AFIA.
La Copa AFIA compta amb un gran historial i fins al moment ha organitzat 80 esdeveniments fubolísticos repartits en països com Portugal, Espanya, Mèxic, el Brasil o Xile, entre d'altres, amb una participació de 600 clubs i més de 30.000 jugadors. A partir d'aquest diumenge, Mallorca se suma al món AFIA amb un torneig que promet emoció i espectacle.