Tot per decidir a Sant Sebastià

Empat a cero entre RCD Mallorca y Real Sociedad a les semifinals de la Copa del Rey

El RCD Mallorca ha empatat a zero davant la Real Sociedad en l'anada de les semifinals de la Copa del Rey a l'Estadi Mallorca Són Moix. Un resultat que deixa totalment oberta l'eliminatòria.

El partit ha començat sense grans ocasions i amb un ritme molt tranquil. Els dos equips ho han intentat: els locals a base de contraatacs i els visitants tocant més la pilota.

La primera gran ocasió ha arribat en el 28', quan Dani Rodríguez ha posat un centre en el punt de penal, on esperava Abdón Prats per rematar, però el seu xut se n'ha anat desviat. Cinc minuts més tard, ha estat per l'altra banda per on es va generar perill. Jaume Costa ha realitzat una gran jugada individual per l'esquerra i ha passat la pilota al tigre de Betanzos perquè aquest finalitzés. Finalment, el seu xut s'ha estavellat en un defensa txuri urdin.

En el minut 37, la Real ha tingut la seva a través d'una rematada de cap de Umar Sadiq que s'ha anat per alt de la porteria defensada per Dominik Greif.

Ja en la segona meitat, un mal control de Dani ha deixat a Abdón en la frontal. El Dimoni d'Artà ha rematat de primeres amb la seva dreta, però el seu xut se n'ha anat lleugerament desviat.

Arribant a l'hora de partit, Brais Méndez ha provat fortuna des de la frontal amb un tir ras. Greif la va parar amb una bona estirada i en el rebutg ha estat ràpid per evitar que Sadiq rematés còmode. El xut del nigerià se'n va anar pel costat de la xarxa.

Posteriorment, el davanter de la Real Sociedad va tenir dues accions molt clares amb la porteria a favor seu, però no va aconseguir materialitzar cap de les accions. També ho va provar Barrenetxea, encara que l'extrem es va trobar, de nou, amb la intervenció del porter del Mallorca.

D'aquesta manera, es va arribar al final del primer assalt de les semifinals amb 0-0. Tot per decidir a Sant Sebastià.