Skip to main content
PRIMER EQUIP

Sergi: “avui l'equip ha estat valent”

El tècnic destaca la solidaritat i lliurament del grup davant un difícil rival

Sergi Barjuan ha destacat després de la fonamental victòria del RCD Mallorca davant el Sevilla Atlètic que l'equip “avui ha estat molt valent, aquest partit ens anava a oferir el futur de l'equip i han donat la cara. Hem realitzat un partit un partit molt sòlid, hem competit molt bé davant un equip que només havia perdut un partit a la seva casa. Hem creido i aquesta victòria ens va a donar un punt de partida per a la resta de partits. Hem de seguir lluitant i gratant”.

El tècnic va lloar el compromís i treball del grup davant un rival complicat “sabíem des del principi el que buscàvem. El principal és que hem guanyat els tres punts, però hem de tenir els peus en el sòl. Encara no hem fet gens. Avui l'equip ha estat equip, molt solidari en defensa i en atac”.

El català va reconèixer que el grup, “dins dels dubtes inicials ha anat creixent en conceptes i idees. El triomf et reforça molt per seguir creixent, hem fet bé el punt del Iberostar Estadi. Hem de seguir amb aquesta mentalitat”.

Finalment Sergi va assenyalar que la clau de la victòria és que l'equip “ha creido en si mateix, individual i col·lectivament. Hem de ser conscients que sense treball no som gens. No miro la classificació perquè si ho faig és que tinc dubtes, i no les tinc”.