Skip to main content
Destacats

Ser soci tendrà més premis gràcies a Trasmediterraniea

El Real Mallorca i l'empresa Trasmediterrania han signat un acord que avui han presentat conjuntament a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. Coincidint amb el centenari de l'entitat, Trasmediterrania estrena la seva col·laboració amb el club mallorquí com a nou patrocinador que estarà present en els partits en el Iberostar Estadi, patrocinant els canvis entre jugadors en el vídeomarcador i sortejant viatges als aficionats assistents.
A més, la companyia oferirà diferents promocions i ofertes durant tota la temporada exclusivament dirigides als socis del Real Mallorca. La primera oferta ja ha sortit a la llum. Durant aquest estiu, els socis del club poden viatjar a Menorca per tan sol 5 euros (per bitllet i passatger). El trajecte Alcúdia - Ciutadella arriba com a primer regal de molts que donaran de si aquest acord entre dues institucions amb denominació d'origen mallorquina.
Per al club, aquest acord és molt significant tant per seguir treballant perquè ser soci del Real Mallorca tingui premi, com també per estendre el sentiment global entre illes que recordi que el Mallorca no és solament un club de Palma sinó que ha d'arribar a totes les Balears.