Skip to main content
PRIMER EQUIP

Segon dia, primer partit

Diari d'Holanda 2

El dia d'avui ha començat apagat, a Holanda hi ha menys llum que a Mallorca, però els jugadors agraeixen treballar amb bastants graus menys de temperatura. Algú inclús s'ha posat màniga llarga a l'entrenament matinal que és, com quasi tots els que es faran aquests dies, a l'estadi annex a l'hote, amb menys de 100 metres del hall fins a la gespa.
Durant la sessió, una mica de treball defensiu i moltes rematades a porteria. És divertit veure tants de gols, mola sentir el soroll de la pilota contra la xarxa, encara que sigui en un exercici. Gràcies a Sebas, càmara del club, que ho ha pogut captar, podreu veure a las xarxes l'espectacular xut de Juan Rodríguez. El grup ha acabat bastant millor, encara que la sensació de cansament segueix essent alta.
Però tot això queda a un segon pla davant el programa de l'horabaixa: amistós contra el Sint Truiden, i llavors les molèsties s'obliden. S'ha de demostrar i s'han d'acostumar al cos i al cervell de la competició. Als entrenaments és molt difícil per un tècnic simular els registres, sobretot mentals, amb els que es treballa durant un partit. El futbolista vol un rival, grades i aficionats, un àrbitre que no sigui del cos tècnic i càntics i crits de fons.
El partit ha acabat amb un empat a zero. Bé en defensa, amb algun desajust propi de la falta de rodatge, i coses interessants amb la pilota.Es nota que els belgues porten tres setmanes més de preparació i que el Mallorca ha jugat amb 10, més de 65 minuts. En resum, bona imatge, primeres sensacions de competir i uns pocs km més a les cames, aquests de qualitat.
Ja al sopar, i perquè no tot ha de ser feina, en Manu, el doctor, ens ha meravellat amb una actuació musical molt aplaudida. En tenim alguna gravació, potser si ens dóna permís, la penjarem.
Demà més.
L'Infiltrat