Skip to main content

Samu Costa, Valjent, Aguirre i Lat valoren la derrota davant la Reial Societat

Els jugadors i el tècnic mostren el seu punt de vista

Samu Costa

"No crec en la sort, però no mereixíem perdre ni empatar. Mereixíem guanyar. Vam tenir les ocasions. Però així és el futbol. Cal continuar aprenent i millorant. Estic molt orgullós".

"Som professionals, tenim una gran plantilla i sabem que pot haver-hi errors en el futbol. Cal tenir el cap a dalt, continuar treballant i mantenir la humilitat".

"Ens era igual si era un equip de Champions o el millor del món. Nosaltres som un equip molt fort, molt agressiu i qui jugui contra el Mallorca segur que sofrirà".

"Segur que si seguim així, les victòries arribaran".

Martin Valjent

"Crec que en la primera part, la Real pràcticament no ens va crear perill. En la segona, va crear sobretot després del gol. Nosaltres creem moltes ocasions, molt bones i bastant clares en un camp molt complicat i davant un rival Champions. Te'n vas a casa amb aquesta sensació de merèixer alguna cosa més".

"El futbol és així. És encert, són dinàmiques. A vegades en tens dos, fiques una i ganes. Altres vegades no vol entrar. Ara és així, però estem treballant molt i dur perquè això canviï i ens puguem emportar els tres punts".

"L'equip respon al que ens demana el míster. Aquí sempre hem sofert i crec que avui en la primera part pràcticament ens podíem haver anat guanyant. A continuar treballant, ser positius i les coses aniran millor".

Javier Aguirre

"Jo crec que portem dos o tres partits bons, des de Barcelona, on no hem pogut guanyar. Crec que avui el més just hagués estat un empat, però en el futbol difícilment hi ha justícia".

"Crec que no vam tenir suficient claredat per a empènyer la pilota aquí [en l'última gran ocasió del partit del Mallorca]. Vam estar a punt d'anotar. Sobretot en les dues primeres. A partir d'aquí, l'anàlisi és que guanyen 1-0 i no hi ha més que parlar".

"L'equip ha tingut una temporada infausta quant a resultats es refereix. Estem intentant canviar el model de joc, estem intentant encaixar als nous i estem en aquest procés. Són ja 10 partits, no estem molt contents amb la collita de punts, però és veritat que hem barallat en els 10. Potser no a Girona i a Vila-real, però en els altres, la gent pot entendre que hem tingut la fortuna d'esquena".

"Esper que sí que acabi entrant la pilota. Tinc tres golejadors. MuriqiLarin i Abdón viuen i tenen el do del gol. Larin no ha tingut fortuna avui, però ho continuarà intentant".

Toni Lato

"És difícil d'entendre perquè creiem que hem fet un gran partit i crec que hem estat millor. No hem tingut l'encert que han tingut ells. No ens emportem res avui, però l'equip ha fet una bona feina i estem fotuts per això".

"Sempre dol perdre. Avui és veritat que creiem que hem merescut molt més i ens anem fotuts per aquesta part. D'altra banda, hem vist que jugant com estem jugant en els últims partits fiquem en dificultats a equips de gran talla. Ara a intentar treure els tres punts enfront del Getafe".

"Ha estat una ocasió darrere de l'altra [parlant sobre l'última gran oportunitat del Mallorca]. No m'ho creia. No hem tingut aquesta sort i encert. L'equip ha merescut sumar almenys un punt".