Skip to main content
PRIMER EQUIP

Salva Sevilla: "Ens esperen cinc mesos i mig apassionants"

El RCD Mallorca ha realitzat aquest matí la segona sessió d'entrenament després de la tornada a la feina d'ahir a la tarda. La ciutat esportiva Antonio Asensio ha estat l'escenari d'un entrenament intens que ha finalitzat a les 12:30 del matí. Després del treball sobre el verd, Salva Sevilla ha comparegut en roda de premsa per valorar l'aturada per les festes nadalenques: "Ha vingut bé per descansar, estar amb la família i agafar energia".
Salva ha elogiat el bon ambient del vestidor després de deu dies de descans: "Tenim un grup magnífic, l'ambient és fenomenal i tot és més fàcil". Sobre el treball intens d'aquests dies, el migcampista d'Almeria assegura que "va bé per cremar aquests torrons i preparar físicament per al que ens ve".
L'equip tornarà a la competició oficial el proper diumenge 7 de gener, en un partit contra el Peralada que es disputarà a l'estadi de Son Moix a les 12:30. Salva encara el futur amb força: "Ens esperen cinc mesos bonics, il·lusionants per davant". "Cada vegada costa més guanyar, som el rival a batre però estem preparats per a això", ha apuntat sobre la necessitat de tornar a guanyar després de quatre empats consecutius.