Skip to main content
Destacats

Real Mallorca, filial i DH: 0 gols encaixats

Aquesta jornada ha coincidit una dada molt importat pel club: ni el primer equipo, ni el Mallorca B ni el Juvenil DH no han encaixar cap gol aquesta jornada. Als tres partits, el marcador ha deixat la porteria rival a zero gràcis a la tasca de l'equip i l'efectivitat dels porters.

Roberto Santamaría va tenir divendres intervencions de mèrit a Córdoba que varen sumar de manera determinant per la victòria de l'equip. En el cas del Mallorca B, la dinàmica és molt positiva. Tant Parera, que ja haviaocupat la porteria en aquestes darreres jornades, com Jaume Valens, que avui ha recuperat la titularitat davant l'AE Prat, han sabut defensat amb bona nota els tres pals i només han encaixat un gol en 7 partits consecutius. Les línies defensives i el talens dels jugadors han donat resultat a la gran tasca de Javier Olaizola i el seu cos tècnic, que amb un grup de jugadors molt joves, es situa a la meitat de la classificació amb un ritme ascendent de bons resultats.

A més, aquest cap de setmana, el partit més significatiu l'ha protagonitzat el Juvenil DHque deprés d'un inici de temporada irregular, ha aconseguit el resultat de 0-5 en el derbi al camp de l'Atletic Balears. L'equip de Santi Miralles és quart després de sumar 10 dels darrers 15 punts disputats.

La maneta dels juvenils juntemant amb els dos gols de la primera plantilla deixa un cap de setmana amb 7 gols a favor i cap en contra.