PRIMER EQUIP

RCD Mallorca i Elx CF empaten 1-1 a Son Moix

El RCD Mallorca i l'Elx CF s'han repartit els punts a Son Moix amb gols d'Iván Sánchez per al conjunt il·licità i Davant Budimir per al mallorquinista. El conjunt mallorquinista ha hagut de remar després del 0-1 d'Iván Sánchez en una jugada individual en el minut 15. Els bermellones han pogut empatar després d'una bona jugada entre Dani Rodríguez, Joan Sastre i Salva Sevilla, la rematada del qual ha topat amb un rival.
L'equip de Vicente Moreno ha sortit per totes en el segon acte i Davant Budimir ha empatat en el minut 56 després de rebre l'assistència d'Àlex López, que havia substituït a Aridai en el descans. A partir d'aquest moment, la majoria d'ocasions han estat per al RCD Mallorca, que ha jugat amb un jugador més a partir del minut 66 per l'expulsió de Yacine.
Àlex López en dues ocasions, Leo Suárez, Salva Sevilla o Dani Rodríguez han pogut marcar el gol del triomf però el resultat de 1-1 no s'ha mogut del marcador.

RCD Mallorca: Reina, Sastre, Valjent, Raíllo, Salva Ruiz (Fran Gámez, 80’); Pedraza (Leo Suarez, 69’), Aridai (Àlex López, 46’), Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Lago Junior y Ante Budimir.

Gols: 0-1 Iván Sánchez; 1-1 Ante Budimir, 56’.