Skip to main content
Destacats

Rajkovic, Copete i Battaglia valoren el punt aconseguit en el Nuevo Sant Mamés

Els jugadors vermells parlen del primer punt de la temporada

Els jugadors del RCD Mallorca, BattagliaCopete i Rajkovic van valorar l'empat a zero en la primera jornada de la Lliga Santander davant l'Athletic Club en el Nou Sant Mamés. Els de Javier Aguirre van realitzar un partit molt seriós en defensa i amb un Predrag Rajković molt encertat, el RCD Mallorca va sumar un gran punt en el primer partit de la temporada.

Rodrigo Battaglia:

"Estem contents pel partit i perquè hem sumat un puntet que fora de casa sempre és important. Això acaba de començar i és un recorreido llarguíssim. Segurament continuarem creixent partit a partit. Sumar sempre és molt important"

Copete:

"Ha estat un partit molt complicat, però ens anem molt contents pel punt que hem aconseguit. El partit s'ha fet llarg perquè, al cap i a la fi, encara estem agafant rodatge i ha estat un partit molt exigent. Des del principi m'he entès molt bé amb Raíllo i amb Valjent. Hem de seguir"

Rajkovic:

"Estic molt content pel debut. Ha estat un partit molt difícil, però al final hem aconseguit un punt molt important per a nosaltres. Tenim moltes ganes de jugar a casa i de conèixer als nostres aficionats"