Destacats

Raíllo, Dani Rodríguez i Hoppe valoren la derrota davant l'FC Barcelona

Els jugadors del RCD Mallorca analitzen el partit al Camp Nou (2-1)

El RCD Mallorca va perdre en la seva visita al Camp Nou davant l'FC Barcelona (2-1) i els jugadors Antonio Raíllo, Dani Rodríguez i Hoppe van valorar el partit en què els de Javier Aguirre es van quedar a les portes de la remuntada. Els locals es van avançar en la primera meitat gràcies a un gol de Depay, mentre que en la segona meitat van aconseguir el 2-0 amb una bona acció individual de Busquets. A deu minuts del final, Raíllo va marcar el gol visitant després d'un gran centre de Salva.

Antonio Raíllo

"L'equip ha treballat i competit molt bé. Ells ens han sotmès, però hem fet el pas cap endavant. El segon gol ens ha fet mal i és que ells tenen molta qualitat, però al cap i a la fi em quedo amb l'actitud i que no li hem perdut la cara al partit. Hem de sobreposar-nos i anar-nos pel Granada CF"

Dani Rodríguez

"Era un partit complicat i sabíem que no podíem regalar res. Em quedo amb la reacció de l'equip i és que hem estat a prop en tot moment. És una setmana molt important per a nosaltres i necessitem a tots molt a prop. La permanència passa per nosaltres"

Mathew Hoppe

"Hem creat perill al FC Barcelona i això és bo. Hem de seguir i pensar en el Granada CF. Serà el partit més difícil de l'any i hem de pensar en positiu per a sumar de tres"
 Neteja