PRIMER EQUIP

Olaizola: “l'equip ha donat un recital de treball encara que ens va faltar efectivitat”

El tècnic assegura que la permanència es jugarà en els propers partits contra rivals directes

“El futbol és efectivitat. Hem tingut diverses bones ocasions, com en gairebé cada partit que tenim tres o quatre, però no hem pogut materialitzar res més que una. No ens queda més que seguir treballant aquest aspecte. L'equip avui ha donat un recital de confiança, fe i treball encara que ens va faltar efectivitat i si no ho materialitzes amb gols sembla que no serveix”. D'aquesta manera s'expressava Javier Olaizola durant la roda de premsa posterior al partit que el RCD Mallorca va empatar contra el Llevant.

El tècnic es va mostrar satisfet amb el joc i l'actitud del seu equip, “en la primera part hem tingut més nervis del normal i el rival ha pogut sentenciar el partit, encara que també hem tingut un parell de bones ocasions, però en la segona fencs sortit a per ells i, després de l'expulsió els hem tancat a la seva àrea”.

Per al basc el fet de jugar amb molts davanters “no significa que vagis a ficar més gols” i va assegurar que no li preocupen els resultats dels altres equips de la zona baixa de la taula, “em preocupa el Mallorca. Nosaltres guanyant els propers partits sortirem de la zona d'a baix. A partir d'ara comença la nostra lliga. Ja ens hem enfrontat a tots els de a dalt, ara vénen rivals directes. Ara sí, en els partits que vénen, ens anem a jugar mantenir-nos en la categoria”.

Olaizola va desvetllar que aquesta passada setmana hi ha hagut una reunió entre el cos tècnic i els jugadors per fer balanç i que han decidit “plantejar-nos una mini-lliga de dotze partits. Oblidant-nos del que ja ha passat i sense mirar la classificació. Els futbolistes saben el que ens estem jugant i que hem de generar moltes ocasions per marcar gols”.