Skip to main content
PRIMER EQUIP

Moutinho: “hem de fer punts perquè no s'escapin els de a dalt”

L'extrem assegura que l'equip haurà de barallar dur per puntuar a Lugo

Thierry Moutinho ha atès a la premsa després de l'entrenament d'aquest matí i ha destacat, entre altres coses, que el partit contra el Lugo del cap de setmana vinent, “és una bona oportunitat per retallar punts amb els equips d'a dalt, “és el que tots volem, estar en la part alta. Hem de retallar ràpid i fer punts perquè no s'escapin els de a dalt”. En aquest sentit, el jugador va assegurar que aconseguir punts a Lugo, “no serà fàcil, com tots els de la categoria. Anem a haver de barallar dur perquè fan bon futbol i fiquen molts gols. Haurem de donar-ho tot per treure alguna cosa”.

El suís-portuguès va considerar que la falta de gol en l'equip, “no és tant una qüestió de sort, és culpa nostra que, quan les hem tingut, no hem sabut definir. Hem de tenir més concentració i convèncer-nos que hem de marcar. Més que sort és treball i confiança”. Així, l'extrem va reconèixer que aquest any l'equip fa més ocasions que la temporada passada, “però al final, en l'últim gest, fallem. Hem d'obsessionar-nos amb el gol, amb la rematada i estic segur que acabarem marcant”.

Finalment va assegurar que entén les protestes dels afeccionats, “jo vaig tenir una ocasió clara i en fallar-la em vaig ser fastiguejat perquè podíem haver aconseguit més punts. Entenc que protestin perquè nosaltres tampoc ens vam ser contents”.