Skip to main content
PRIMER EQUIP

Media Day a la seu d'OK Cars

Després de conèixer aquest dilluns que el CD Mirandés és el rival del RCD Mallorca en l'eliminatòria d'ascens a la Segona Divisió A, l'equip prepara la primera trobada que se celebrarà aquest diumenge a les 12h en el Estadi de Son Moix.

Aquest matí, 4 jugadors de la plantilla, Javier Bonilla, Antonio Raillo, Marc Pedraza i Aridai Cabrera han estat els protagonistes del Media Day que ha reunit als mitjans de comunicació de la illa a la seu del patrocinador oficial del RCD Mallorca, OK Cars.

Antonio Raillo

"Estem treballant per fer un bon partit aquest diumenge i anar a Miranda amb un bon resultat"

"Per a tots els companys i pel meu, aquesta eliminatòria és molt especial; en el futbol hi ha pocs moment així i volíem gaudir-ho"

"Tots els equips que han quedat primers del seu grup, han fet les coses bé. Ens ha tocat el Mirandés, però qualsevol hagués estat complicat".

Javi Bonilla

"En una eliminatòria sempre és important intentar mantenir la porteria a zero i més jugant el partit d'anada a casa"

"Estem preparats i seguim treballant per a això i aquests partits anem a competir com ho portem fent tota la temporada"

"L'afició sap que els necessitem i per això ja veiem que hi ha molt bona resposta. No ha de fallar ningú aquest diumenge. Què vengui tothom!"

Aridai Cabrera

"Al rival sempre li tenim molt respecte. En aquest cas el Mirandés, és un equip que també va perdre la categoria la passada temporada i vol recuperar-la com nosaltres"

"La clau és fer-ho bé. Si nosaltres estem ben i fem el nostre treball podrem aconseguir l'objectiu. Confio molt en la qualitat d'aquesta plantilla"

"La pressió és la mateixa que hem tingut cada jornada. Volem guanyar i aconseguir l'objectiu però intentem estar tranquils i treballar com una setmana normal"

Marc Pedraza

"Confiem en el que tenim i en el que som"

"Des del primer moment que em van cridar per venir aquí, sabia que feia un pas important en la meva carrera malgrat baixar de categoria. I ha arribat el moment"

"Es nota que vénen dies importants i l'afició està responent. Volem sentir que l'estadi està ple i aprofitar-ho per fer un bon resultat"