Skip to main content
Destacats

Martin Valjent i Lago Junior han analitzat la victòria davant el CD Tenerife

El central i golejador en el partit d'avui i l'extrem de Costa d'Ivori han valorat la victòria davant el conjunt de Tenerife

Valjent i Lago Junior han valorat la consecució dels tres punts per segona setmana consecutiva després de guanyar al CD Tenerife (2-0). El conjunt vermell ha guanyat en el Visit Mallorca Estadi, per segona setmana consecutiva, gràcies als gols de Martin Valjent en la primera meitat i un altre, de penal, de Dani Rodríguez en la segona part.

Sobre el partit...

Martin Valjent: “Estam molt contents. Hem fet un bon partit. Fins al minut 20 hem jugat molt bé, però després ells ens han creat perill. Hem mantingut la porteria a zero que és molt important en aquesta lliga tan llarga i tan dura. Ara toca pensar ja al Lugo”

Lago Junior: “Hem fet una bona feina. Hem fet un bon partit. Els tres punts són molt importants per a enganxar-nos a la part de dalt en la classificació. Sé que els meus companys faran un gran partit el dilluns davant el Lugo”

Sobre el gol de Valjent i la convocatòria amb Costa d'Ivori de Llac...

Martin Valjent: “Estic content pel gol. Alguns companys tenien més ganes que marqués que jo mateix”

Lago Junior: “He somiat molt amb aquest moment. Poder representar a Costa d'Ivori és una cosa que ha costat molta feina, però ha arribat”