Skip to main content

Manolo Reina i Xisco Campos valoren la victòria davant l'Alcorcón

Manolo Reina: “Molt content per aconseguir els tres punts, teníem ganes ja de sumar una victòria”

 

El porter i un dels capitans de l'equip ha estat protagonista en roda de premsa després de la victòria del seu equip. Reina valorava així el treball del grup per a aconseguir els tres punts contra l’Alcorcón: “Sabíem que era important sortir bé a casa i l'equip ha sortit com el teníem planejat i hem tingut la sort de posar-nos aviat per davant. Hem seguit en la mateixa línia i sobretot en la primera part hem fet un partit molt bo”.

El RCD Mallorca va arribar al descans del partit amb un avantatge de dos gols en el marcador i en la segona meitat es va trobar amb l'expulsió de Budimir i amb un rival que va buscar retallar diferències en el marcador. “En la segona part ens ha marcat una mica l'expulsió. Hem hagut de ficar-nos una mica més a defensar i hem tingut alguna contra per a tancar el partit”, assegura Reina.

El porter mallorquinista ha aconseguit deixar la seva porteria a zero: “Molt content per aconseguir els tres punts, teníem ganes ja de sumar una victòria. L'equip du tot l'any on estem ara, però la segona és molt llarga. Hem de continuar sent regulars”.

Xisco Campos: “Content per l'esforç de tots i per la victòria, que al final és el principal”

El capità del RCD Mallorca, Xisco Campos, valora positivament el triomf per 2-0 contra l’Alcorcón i, sobretot, l'esforç de l'equip en jugar bona part de la segona meitat amb 10 jugadors: “En tots els partits hi ha molta igualtat. Avui a l'últim ens ha tocat defensar el marcador amb un menys. Crec que l'equip ha fet un bon futbol. Content per l'esforç de tots i per la victòria, que al final és el principal”.

Xisco posa l'accent en l'esforç de tots i el treball en equip des de l'expulsió: “En el moment que ens hem quedat amb un menys, tots hem entès que havíem d'aplicar-nos en defensa, és un treball de tots. Hem fet moltes ajudes, amb les línies juntes, intentant defensar el més lluny de la nostra porteria possible, sabent la dificultat que té jugar contra l'Alcorcón”.

El central de Binissalem es mostra content per la imatge que l'equip mostra en els partits: “El fet de ser un acabat d'ascendir i ser capaços de competir i fer bons partits contra rivals que estan a dalt en la classificació, et dóna confiança i l'equip al final sempre competeix”.