Skip to main content
Destacats

Manolo Reina i Leo Suarez analitzen la victòria 0-1 contra el Málaga

Manolo Reina

Valoració del partit

“En defensa hem estat pràcticament perfectes, sabíem que ells durien el pes i estrenyerien. També hem tingut un parell d'ocasions molt clares. En aquests camps cal sofrir i fer les coses molt bé per a sumar”.

“Estem encantats, aquests són els partits que als jugadors ens agrada jugar. Avui ens jugàvem molt i fora de casa, que ja havíem de donar la cara”.

Següent partit

“Ara tenim el partit contra l'Sporting a casa que també serà molt complicat. Queda poc ja i cal estrènyer les dents i donar-ho tot”.

Factor Són Moix

“Els partits a casa amb la nostra gent hem de fer que Són Moix estigui a rebentar si volem aconseguir una cosa guapa”.

Leo Suarez

El seu gol

“Tenia moltes ganes de marcar i per fi se'm va donar. Estic molt content. És un gol important per a l'equip, per a portar-nos els tres punts d'aquest camp tan difícil”.

“Ha estat un partit molt complicat, nosaltres vam fer molt bé les coses en la part defensiva i després vam saber aprofitar i marcar”.

Victoria al Málaga

"Hem sumat tres punts importants, però ara a pensar en el partit que ve i tractar de fer les coses bé a casa per a aconseguir tres punts més. Seguim partit a partit, nosaltres sempre pensant en el cap de setmana que ve".

L'adaptació a l'equip

“És difícil venir amb el ritme que duen els companys. Jo faig feina per sumar als partits que queden”.