Skip to main content
Destacats

Luis García Plaza: "A partir del primer gol no han sortit les coses”

L'entrenador bermellón analitza la derrota en San Mamés

L'entrenador del RCD Mallorca, Luis García Plaza, va analitzar la derrota del RCD Mallorca en la seva visita a San Mamés davant l'Athletic Club (2-0). Els de Luis García Plaza van jugar un bon partit, però que no van bastar per a sorprendre els bilbaïns. Els locals es van emportar els tres punts després de dos gols en la segona meitat. El RCD Mallorca va perdre el seu primer trobo aquesta temporada després de dues victòries i un empat.

Sobre el partit

“En la primera part ells han estat una mica millor que nosaltres. Han portat el partit a on ells volien. En la segona, fins al gol, hem estat millor que ells. A partir del gol hem de ser més llestos. Aquesta ha estat la meva sensació”

“Després d'haver sofert en la primera part, en la segona he vist que l'equip podia guanyar. Hem tingut opcions de crear perill, però amb el gol no ens han sortit les coses. A partir d'aquí no hi ha partit. Em molesta que quan millor estem ens marquin aquest gol”

“Ens ha costat construir el joc. L'Athletic és un equip molt intens i molt dur i ens han pressionat molt bé. Quan hem corregit coses ens han sortit millor les coses, però no ha bastat. En aquest moment ells ens han marcat a pilota parada i aquí ens ha costat”

Sobre Kang-In Lee

Kang-In ha d'adaptar-se al que juguem, però és un jugador que ens donarà coses en el futur”