Skip to main content
Destacats

Lago Junior i Fran Gàmez analitzen la victòria

L’autor del gol i el lateral, un dels millors del partit, mostres les seves impresions després del triomf contra el Madrid

L’autor del gol i el lateral, un dels millors del partit, mostres les seves impresions després del triomf contra el Madrid: 

Lago Junior: 

“Ha estat una victòria molt important que ens permet sortir de la zona baixa. Hem guanyat al Madrid però encara no hem acoseguit res. Queda molta Lliga i hi ha que seguir treballanr. Però bé, ens mereixem disfrutar d’un vespre històric”. 

“El gol sempre et dóna un plus per a seguir sumant. En el meu cas duia temps sense marcar i estic molt content”. Quan les coses van malament l’unic que ha confiat amb jo ha estat Vicente Moreno. El gol va per ell perquè ha cregut amb jo”. 

“Hem estat un equip humil i treballador amb les coses clares. Feiem les coses bé però no surtien. Sabiem que podiem ficar mà al Madrid al contraatac i així ha arribat el primer gol”. 

Fran Gámez: 

“Molt feliç. Fa dos anys vaig venir a jugar contra el Mallorca a Segona B i ja em va paréixer una barbaritat. Juga contra el Madrid amb l’estadi ple és una alegría immensa. Pensava que anar a la dreta a defendre Vinicius podia ser una posibilitat i crec que m’he adaptat bé”. 

“L’entrenador ens ha dit que haviem de creure en nosaltres. Sabiem que tendriem les nostres possibilitats i que ho podiem conseguir. El gol just al començar ens ha donat un plus. Hem guanyat al Madrid però suma 3 punts igual. Dissabte hem d’anar a Leganés a guanyar que és un rival que lluitarà amb el Mallorca tota la Lliga”.