Skip to main content
PRIMER EQUIP

Lago Junior: “en aquesta categoria cap partit és fàcil”

L'extrem agraeix la seva nominació al premi “La Lliga World Player”

Lago Junior ha atès a la premsa avui després de la seva nominació als premis “La Lliga World Player” i ha agraït la seva presència entre els candidats així com a tots els afeccionats que li estan votant en xarxes socials, “és un orgull estar entre els vuit nominats i vull donar les gràcies als quals m'estan votant. És una motivació per seguir treballant dur”. El jugador, en aquest sentit, va reconèixer que va baixar una mica el seu nivell de joc en la segona volta de l'any passat però va assegurar que aquesta temporada està aconseguint el seu millor nivell, “a poc a poc i amb treball vaig guanyant confiança. És veritat que no estic ficant gols però em trobo bé i segur que aviat aconseguiré el meu millor nivell”.

L'extrem també va reconèixer que durant el partit contra l'Osca es va trobar molt còmode jugant amb Brandon en punta, “som dos jugadors verticals, anem bé a l'espai i vam poder generar ocasions, encara que el que vull és jugar i ho faré on digui el míster”. En relació al partit de Copa, que no va disputar en entrar en les rotacions, el marfileño va assegurar que havia vist “que l'equip va jugar bé, però no es va guanyar, així que els companys estan tocats, però això ja va passar i ara hem de pensar en el Llevant, que serà un partit complicat”.

“Serà una trobada difícil ja que visitem la casa del líder que no ha perdut cap partit davant la seva afició. En aquesta categoria cap partit és fàcil, nosaltres hem de seguir fent les coses bé, seguir amb el nostre ritme alt, i estic convençut que podem guanyar-los”.

En relació amb l'efectivitat de l'equip de cara al gol Lago Junior va destacar que, en la seva opinió, “és un tema de ratxes. Nosaltres seguim treballant igual i no ha canviat gens, la qual cosa passa és que ara estan entrant i abans no”.

Finalment, va valorar positivament la incorporació d'Óscar Bruzon com a segon entrenador del grup, “sempre ve bé gent que sumeix. Ens pot ajudar bastant” i va assegurar que ell segueix creient que encara és possible aspirar a estar en la part alta de la classificació, “jo segueixo creient. No hem començat bé però jo estic convençut que aconseguirem l'objectiu d'estar a dalt”.