Skip to main content

Julián Robles: "Hem de millorar la concentració defensivament"

El RCD Mallorca B afronta una nova jornada de lliga a casa (dissabte, 6 d'octubre, a les 12:00 hores a Son Bibiloni), quan rebi a la vuitena jornada al Constància. El conjunt que entrena Julián Robles arriba després de guanyar els dos darrers partits, però el tècnic no amaga la seva preocupació pels gols que rep el seu equip: "Des de la victòria és més fàcil treballar, tot i que no s'ha d'amagar els errors, portem dos partits guanyant en els últims minuts i ens està costant ser sòlids defensivament. El Mercadal ens va fer els dos gols en els dos únics acostaments". L'entrenador palmesà assegura que la clau està en "millorar la concentració defensivament".

El RCD Mallorca B tornarà a jugar com a local per segona jornada consecutiva, però Robles no creu que això sigui un avantatge: "Ens és indiferent jugar a casa o fora, fins i tot aquest inici de temporada hem aconseguit ple de victòries lluny de Son Bibiloni, a casa hem de créixer perquè no volin més punts".

El rival aquesta jornada, el Constància, arriba a la vuitena jornada després de caure en el seu últim compromís de la Lliga contra l'Alcúdia. L'equip de Guillem Llanera ocupa la setena posició a la classificació, amb 11 punts. El tècnic del filial mallorquinista, Julián Robles, espera un partit difícil: "Constància és un equip jove, molt ben treballat, amb molt compromís i sacrifici que ens posarà les coses difícils i haurem de fer un partit perfecte i no cometre errors si volem aconseguir els 3 punts".