Skip to main content
PRIMER EQUIP

Juan Rodríguez: "Ser aquí és un repte molt guapo i interesant"

El RCD Mallorca s'ha desplaçat a un de los pobles de l'illa amb més mallorquinistes il·lustres per presentar a Juan Rodríguez. La plaça de l'Ajuntament de Sa Pobla ha estat l'escenari per fer oficial la sisena incoporació del club, que arriba per sumar tota la seva experiència a la plantilla que ja comença a fer feina dilluns que ve.

Juan Rodríguez s'ha mostrat il·lusionat amb el projecte del seu nou equip i ha explicat que des de que coneix l'interès del Mallorca, "tot ha estat molt fàcil i ràpid ja que vaig tenir molt clar que me feia ganes venir". El malagueny deixa el Getafe després de 5 temporades i ho fa "per fer una passa important a la meva carrera". "Aquí venc a aportar i sumar, em sembla un repte molt guapo i important", ha afegit.

Preguntat pels objectius de la temporada, el nou jugador vermellenc ha comentat que "la segon divisió és una carrera llarga i amb molta igualtat, per això hemd'anar pas a pas y tenir cada vegada més confiança, que és la clau si volem competir al 100%".

Tant Juan Rodríguez com Maheta Molango, que ha acompanyat el nou fitxatge, han agraït a l'Ajuntament de Sa Pobla i a l'UD Poblense l'organització de l'acte i el suport incondicional al club.