Skip to main content
PRIMER EQUIP

Joan Sastre: "Seguiré fent feina al màxim cada dia"

Joan Sastre ha comparegut en sala de premsa després de l'entrenament que ha realitzat l'equipo a la Ciutat Esportiva. El lateral assumeix que el partit a Villarreal "va ser molt complicat" però està "molt content amb el desenvolupament de la temporada".

Els titulars de Sastre:

Partit a partit: "El futur és incert i hem de concentrar-nos només amb la pròxima jornada que és la més important en aquests moments".

Diumenge de derbi illenc: "El Formentera necessita puntuar perque la classificació està ajustada. Tant els d'abaix com els d'adalt necessitam donar el nostre màxim a les jornades que queden".

Content con la temporada: "Jo entren cada dia amb la mateixa intensitat, intentant que les coses sortin el millor possible i seguir en aquesta línia".

El retorn d'Àlex López: "Les 4 setmanes que no ha pogut jugar per sanció ha seguit entrenant dur per poder estar a tope".

Els primers minuts de Lago: "Quan un company es recupera és un punt d'inflexió per l'equip. A més, en aquesta recta final que necesitam l'ajuda de tots, és una gran notícia el seu retorn".