Skip to main content
Destacats

Javier Aguirre: “Volem confirmar a Getafe les bones sensacions"

L'entrenador del RCD Mallorca compareix en la prèvia de la jornada 15

El tècnic mexicà ha comparegut en roda de premsa en la prèvia de la Jornada 15, que enfrontarà a l'equip davant el Getafe CF, en el Coliseum Alfonso Pérez. L'entrenador del RCD Mallorca ha analitzat al conjunt dirigit per Quique Sánchez Flores: “Espero un Getafe ficat de ple a sumar punts. És un equip rocós, un equip fort, un equip al qual és difícil fer-li mal. L'any passat ho vam comprovar, va ser un partit molt disputat”.

El tècnic mexicà espera un partit de molta intensitat i de molts duels individuals davant el Getafe. “Som dos equips que juguem amb línia de cinc, llavors hi haurà pocs espais. Equips que estem habituats al cos a cos, a estar tancats”.

Javier Aguirre ha reconegut les bones sensacions que li genera la plantilla. “Les sensacions que tinc són bones. Hi ha una incertesa normal quant al rendiment perquè certament hem pres aquesta aturada amb uns dies lliures, després partits amistosos, la Copa del Rei...però no hi ha un paràmetre real per a saber on estem. Les sensacions són bones, però veurem matins si les sensacions obeeixen al bon fer de l'equip”.

L'entrenador mallorquinista ha assenyalat que l'objectiu és continuar sumant punts. “Volem confirmar a Getafe les bones sensacions que tinc jo i que té l'equip que vam tornar bé”.

Segueix la roda de premsa íntegra de l'entrenador del RCD Mallorca en el nostre canal oficial de Youtube.