Skip to main content
Destacats

Javier Aguirre: “Hem de ser atrevits amb la pilota”

L'entrenador del RCD Mallorca compareix en la prèvia de la jornada 7

El tècnic del RCD Mallorca, Javier Aguirre, ha comparegut davant els mitjans de comunicació, en la prèvia de la Jornada 7, que enfrontarà a l'equip al FC Barcelona. El tècnic mexicà ha analitzat al conjunt blaugrana: "Hem estat preparant imatges per als jugadors del bé que juga el Barça, dels registres que té; dels automatismes; del bé que el Barça defensa. Porta només un gol en contra en sis partits. Ells defensen bé amb pilota, i quan no la tenen, també defensen bé. És un equip que ha fet un pas endavant en conceptes defensius amb Xavi. És molt difícil ficar-li mà. Estan molt concentrats sense pilota, això és el que veig del Barça, més enllà dels atributs que ja té".

D'altra banda, l'entrenador mallorquinista ha avançat que Amath podria entrar en la convocatòria del partit d'aquest dissabte. "Hi ha possibilitats reals que Amath surti a la banqueta. Sorprenentment va apurar els terminis. Els més pessimistes deien que fins al cap del Mundial; els més optimistes, en els quals m'incloc, dèiem octubre. Amath està ja. No et dic per a 90 minuts perquè no crec, però si cal utilitzar-ho demà mateix i així decidim els qui prenem les decisions, així ho farà".

Aguirre també s'ha referit a l'evolució de l'equip des de l'inici de lliga i ha posat en valor la millora que ha notat en aspectes tècnics individuals. “Nosaltres estem des d'un ordre defensiu intentant créixer. Intentem créixer en aquest aspecte, amb el Barcelona serà més difícil tenir la pilota més temps que ells. Serà difícil tirar més córners que ells. Serà difícil tirar més a porta que ells, però en el nostre creixement grupal volem fer un pas cap endavant, no perdre tantes pilotes innecessàries. Del dia del Bilbao a l'entrenament d'ahir, hi ha una millora brutal en aspectes tècnics individuals: controls, rematades a porta. Hem posat molt d'èmfasi en la tècnica individual. Jo crec que estem fent aquest passet a nivell personal i col·lectiu. Demà serà difícil, però tant de bo siguem capaços de ser atrevits amb la pilota, que no ens cremi la pilota. Espero que no succeeixi demà, i si succeeix que sigui per virtuts del rival, no per defecte nostre".

Segueix la roda de premsa íntegra de l'entrenador del RCD Mallorca en el nostre canal oficial de Youtube.