Skip to main content
Destacats

Íñigo Ruiz de Galarreta torna als entrenaments a la Ciutat Esportiva

El jugador basc inicia a l'illa l'última fase de la seva recuperació

Íñigo Ruiz de Galarreta torna a casa. El jugador ha tornat als entrenaments a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio i ja fa feina prop dels seus companys i del cos tècnic. Galarreta es va trencar els lligaments del genoll en el duel davant el Reial Betis del curs passat. A la fi del mes de febrer es va operar a Barcelona i va iniciar el seu llarg procés de recuperació. El futbolista es va traslladar llavors a Pamplona, per a tractar-se en un centre de rehabilitació en la qual s'havia recuperat de les anteriors lesions de genoll. Galarreta ha fet feina intensament tots aquests mesos, sempre seguint el control i les indicacions dels serveis mèdics del club, i ara ha iniciat els entrenaments a Son Bibiloni per a, dins dels terminis previstos pels metges, anar progressivament reincorporant-se a la dinàmica del grup. El jugador del RCD Mallorca no pot amagar la seva felicitat de tornar a entrenar a l'illa. "Estic molt content de tornar a entrenar a Mallorca, a la Ciutat Esportiva, i de tornar a veure als meus companys. Fer feina aquí cada dia és una gust. Estic molt feliç".

A Galarreta li queden per davant alguns mesos de feina però ja veu la llum al final del túnel. "De moment va tot fenomenal, queda encara un tram important de la recuperació, però la progressió del treball i les sensacions han estat boníssimes. Sempre tenia al cap el tornar a Mallorca i estar en el dia a dia amb els meus companys".

El futbolista basc treballa cada dia amb la ment posada en el seu retorn a la competició. "Hem fet molta feina tots aquests mesos. Cada dia m'he anat trobant millor i la progressió sempre ha anat endavant. He de continuar treballant intensament en el tram final que em queda. Només pens a continuar treballant i anar recuperant sensacions. Cada vegada veig més a prop l'objectiu de tornar a competir".

Malgrat estar lluny dels seus companys, Galarreta ha estat molt pendent de l'evolució de l'equip i valora molt positivament la pretemporada que està realitzant el grup. "Veig un vestuari amb molta il·lusió. En els partits de pretemporada he vist a un equip molt seriós, molt fort enrere, una cosa molt important en la categoria que ens trobarem, com ja vàrem veure el curs passat. El grup està molt il·lusionat amb afrontar una altra temporada en Primera Divisió i mantenir-nos molt temps".