Skip to main content
FUTBOL BASE

Gran temporada del futbol base del RCD Mallorca

Aquest cap de setmana, el RCD Mallorca ha posat fi a una temporada marcada sobretot, pels bons resultats aconseguits pels equips que representen el club en les seves diferents categories.

El Mallorca B, campió de tercera

Més enllà de la decepció que han sofert els jugadors al no poder aconseguir l'ascens a Segona B, l'any del filial ha estat intachable. L'equip de Pepe Gálvez s'ha proclamat campió de la tercera divisió balear més competida dels últims temps amb nombres de rècord i sense cedir un sol punt a casa. Sent l'equip més jove de la categoria, el Mallorca B ha mostrat una evolució en el joc i un estil propi que ha marcat el camí feia la victòria i li ha convertit en un dels filials més potents del panorama nacional.


Un juvenil ple de talents

El Juvenil A se ha consolidat una temporada més com un dels grans equips de la Divisió d'Honor. Ha estat tercer per davant d'equips històrics com el RCD Espanyol o el Girona, i va competir per la classificació en la copa del rei fins a l'últim instant. 

En aquesta mateixa categoria, el Sant Francisco ha realitzat una campanya excepcional aconseguint una vuitena posició sense precedents.

En les nostres files comptem amb 4 jugadors internacionals: Raúl Prada, Xavi Sintes, Pablo Ramón i Iván Zamorano. A més, Tòfol Montiel, ha estat considerat un dels jugadors revelació de la competició i preseleccionat amb l'equip espanyol; i Gayà, millor central, que va sofrir una lesió de croat que ho ha matenido al marge dels terrenys de joc en aquesta recta final.


Campions de Mallorca i de Balears

Les categories inferiors del club han mostrat el gran talent dels jugadors més joves de la casa. En tots els grups, els participants mallorquinistes han aconseguit bons resultats i sobretot, aprendre i evolucionar de la mà dels tècnics i professionals.

Cadet A: Campió de lliga, campió de Mallorca i campió de Balears

Infantil A: Campió de Mallorca i campió de Balears

Aleví A: Campió de lliga, campió de Mallorca i campió de Balears

Aleví B: Campió de lliga

Benjamí A: Campió de lliga, campió de Mallorca i campió de Balears

Benjamí B: Campió de lliga

Iván Zamorano ha estat considerat el millor cadet de la categoria i Rafel Obrador, el millor jugador infantil.