Skip to main content
PRIMER EQUIP

Fran Gámez: "Sabem que no ens podem relaxar"

Fran Gámez ha analitzat en roda de premsa la situació de l'equip i el següent partit de lliga (diumenge, a les 12:00 hores a Elx). El lateral dret assegura que el bon inici els motiva a seguir treballant: "Els resultats el que fan és donar-nos confiança per seguir treballant. El nostre model de joc és anar sempre al límit i això és el que estem fent".

Gámez és conscient que l'Elx serà un rival molt complicat: "No ens podem relaxar perquè sabem que el dia que ens vam relaxar, els resultats no arribaran. L'Elx segurament ens tingui moltes ganes per la rivalitat que hi va haver l'any passat, però nosaltres també tenim moltes ganes de seguir igual de bé que estem i de seguir guanyant".

A nivell personal, Fran Gámez es mostra content de la seva situació: "Em trobo bastant bé. És la primera vegada que joc en segona divisió i la veritat és que m'estic trobant còmode en aquest inici de temporada". Malgrat el bon començament de lliga, Gámez no es conforma i és exigent: "Podem i hem de millorar, tant personalment com en equip sabem que podem estar molt millor".