Skip to main content
Destacats

Firmar l'objetiu a casa

El Mallorca B es troba a només un punt d'aconseguir la salvació matemàtica. Un objectiu que el grup està a punt de superar a falta de 3 jornades pel final de la competició regular. Primer amb Javier Olaizola i després amb Pepe Gálvez, els jugadors han sabut entendre els rols del grup a Segona B i a mesura que ha avançat la competició, el creixement col·lectiu ha convertit l'actuació del filial en una gran temporada.

Després d'empatar al difícil camp del CD Ebro i remuntant el marcador en dues ocasiones, el conjunt de Pepe Gálvez i Alfonso Pérez té una oportunitat d'or aquest diumenge per celebrar l'èxit a casa. A les 1h, al Camp Tomeu Serra de la Ciutat Esportiva Antonio Asensio, el Mallorca B rebrà l'Atlético Saguntino. El grup mereix veure recompensats els seus esforços. Han estat una de les plantilles més joves de tota la segona B i han competit al grup 3, que es caracteritza per ser el més complexe de la categoria.

Aquesta jornada, l'equip cercarà la victòria per poder spuperar l'objectiu de la millora manera. S'arriba al tram final de la temporada, amb 45 punts, 9 més que l'Espanyol B (36), que tanca la part baixa de la classificació.

Juntament amb el Juvenil DH, segon a la seva categoria i classificat per disputar la Copa del Rei, i els equips de #SaFàbrica, que han complert amb els seus objectius marcats a inici de temporada, el filial tanca un any molt complet per tot el futbol base del Club.

Foto: FutbolMallorca