Empat a un davant el Valencia

Repartiment de punts en el Estadi Mallorca Son Moix gràcies als gols de Dani Rodríguez i de Diego López

RCD Mallorca i València CF han empatat a un en l' Estadi Mallorca Son Moix en el partit corresponent a la jornada 9 de LaLiga.

El duel va arrencar de la millor manera possible ja que en el minut cinc, Dani Rodríguez va batre a Giorgi Mamardashvili amb una rematada amb l'esquerra. Deu minuts més tard, el Valencia va estar prop d'aconseguir l'empat amb un llançament de falta de Pepelu, que es va topar amb el pal de la porteria de Predrag Rajkovic.

El conjunt mallorquinista va continuar intentant-ho malgrat l'avantatge amb l'objectiu d'aconseguir el 2-0. No obstant això, en el temps afegit de la primera meitat, un centre des de la dreta de Thierry Correia va ser enviat al fons de la xarxes per Diego López amb un cop de cap. D'aquesta manera, i amb el 1-1 imperant en l'electrònic, es va arribar al final del primer temps.

En la segona meitat, el Mallorca va sortir amb la intenció de tornar a avançar-se. En el 55', Mamardashivili va aturar una rematada de cap de Vedat Muriqi. Poc després, en el minut 60, Antonio Sánchez va filtrar una passada per a Gio González, la potent rematada del qual es va trobar amb la fusta de la porteria valencianista. Posteriorment, Dani Rodríguez va tornar a provar al porter georgià amb un llançament ras, sense èxit.

Amb el pas dels minuts, l'equip de Javier Aguirre va continuar intentant-ho, mentre que el Valencia comptava també amb algun acostament esporàdic. Arribat el minut 94, l'àrbitre del partit va decretar el final. El Mallorca, amb aquest empat, acaba la jornada amb vuit punts en el seu caseller.