Empat (0-0) a casa davant del Getafe

Sense gols en un duel en el qual el Mallorca va portar la veu cantant, però sense èxit

RCD Mallorca i Getafe CF han empatat a zero en l'Estadi Mallorca Són Moix en un duel en el qual van ser els de Javier Aguirre els que van portar la veu cantant, però sense que això es traduís en enderrocament de la porteria de David Soria.

I això que el partit, precisament, va arrencar amb una miqueta anul·lat per fora de joc a Vedat Muriqi. Un inici que va marcar clarament les intencions dels mallorquinistes, que tenien més presència ofensiva que els madrilenys, encara que les defenses, en línies generals, s'imposaven als atacs.

El xoc, igualat, sofria diverses interrupcions que afectaven la continuïtat del joc. El Mallorca va avisar amb la pilota aèria. Dani Rodríguez, en el 25', va enviar fora un centre des de la dreta. Poc després, en el minut 29, Samu Costa va prolongar amb el cap una falta lateral. En el segon pal va aparèixer Martin Valjent, la rematada del qual va marxar fregant el pal dret de Sòria. No obstant això, la jugada va ser invalidada per fora de joc.

Tot seguit, el Getafe va generar un primer esglai amb una xutada potent des del sector esquerrà de Borja Mayoral que va marxar fora de la porteria d'un Pedrag Rajkovic que pràcticament no va haver d'intervenir en el partit.

Amb 0-0 imperant en l'electrònic, es va arribar al final del primer període. El segon va arrencar amb els millors minuts del Mallorca, ja que va acumular diverses aproximacions de molt de perill amb jugadors com Vedat Muriqi, Jaume Costa, Abdón Prats o Samu com a protagonistes. No obstant això, la pilota no trobava el fons de les xarxes de la porteria visitant.

En el 64' van entrar al terreny de joc Amath i Cyle Larin, i aquest últim, en el 68', va obligar a Soria a realitzar una enorme intervenció perquè l'1-0 no s'imposés en el marcador. Ja arribant als minuts finals, després d'un període on les ocasions es van reduir, el senegalès va protagonitzar una bona jugada individual, però el tret final va marxar desviat.

L'elenc d'Aguirre va acabar bolcat buscant els tres punts, però el 0-0 inicial va acabar sent el resultat final.