Skip to main content
Aleví A

El Real Mallorca presenta les plantilles 2016-2017 amb una gran festa

Aquest dissabte, en la prèvia del partit del Real Mallorca i el Sevilla Atlético, els protagonistes han estat els jugadors de tots els equips de futbol base del club. A la presentació oficial d'aquesta temporada, el club ha organitzat una paella gegant pels jugadors, cos tècnics i familiars a l'explanada del Mallorcafè i paral·lelament s'han pogut realitzar activitats del programa del Consell insular Jugam amb l'elit.

A continuació, a la gespa de l'Estadi, hi han desfilat les promeses del mallorquinisme fins al centre del camp, des dels benjamins fins als juvenils. El Mallorca B, s'ha realitzat la foto just abans de l'acte pel seu compromís de lliga al Camp de l'Espanyol B.

Les autoritats encapçalades pel President de la Federació de Futbol de les Illes BalearsMiquel Bestard; el President del Real MallorcaMonti Galmés i el CEOMaheta Molango han mostrat, als seus discursos, el seu compromís amb tots els nins que somien en vermell i negre i que cada horabaixa omplen Son Bibiloni d'il·lusió.

Una representació dels actuals 14 clubs de conveni també han desfilat amb els nostres jugadors i s'han sumat a la gran familia que es el Real Mallorca