Skip to main content

El RCD Mallorca i l'EMT acorden reforçar el servei d'autobusos

Es reforçaran les línies 8 i 33 per a assistir el dia de partit al Estadi Mallorca Son Moix

El RCD Mallorca i l'Empresa Municipal de Transports de l'Ajuntament de Palma han acordat reforçar aquest divendres el servei d'autobusos que fan el seu recorregut pel l'Estadi Mallorca Son Moix amb motiu del partit que es disputarà entre el club mallorquinista i el Villarreal CF.

D'aquesta manera, el RCD Mallorca juntament amb l'EMT aposten per incentivar l'ús del transport públic i així poder evitar també les congestions de trànsit. A més, a través d'aquest reforç s'agilitzarà l'entrada i sortida dels aficionats que acudeixin a presenciar el partit.

Per tant, el reforç consistirà a afegir tres autobusos més a la línia 8, per la qual cosa els usuaris podran disposar de fins a vuit expedicions des de Sindicat a Son Moix entre les 17:59 hores i les 18:44 hores.

Una vegada finalitzi el partit, altres dos busos més se sumaran als que habitualment circulen entre Son Roca cap a Sindicat. A més, també s'ha previst un servei especial de la L33 des de Son Moix, que recorrerà el carrer General Riera, Plaça d’Espanya i carrer Aragó, fins a la capçalera d'aquesta línia en el polígon de Son Fuster. Tots dos serveis especials de la L8 i la L33 es realitzaran des de la sortida de l'estadi en Camí dels Reis.