El RCD Mallorca venç al Pontevedra i es classifica per a vuitens

Els vermells es van imposar 2-0 en la pròrroga

El RCD Mallorca va vèncer 0-2 al Pontevedra CF en l'Estadi Municipal de Pasarón en el partit corresponent als setzens de final de Copa del Rei. Un partit que es va decidir en la pròrroga amb gols d' Abdón Prats i Vedat Muriqi.

Una primera part molt igualada en la qual tots dos equips van tenir ocasions clares per a avançar-se en el marcador. Iñigo Ruiz de Galarreta ho va intentar en el minut 7 del duel amb un potent tir des de fora de l'àrea que marxaria fregant el pal. Mentrestant, l'oportunitat més clara del Pontevedra arribaria en el minut 19 amb un tir de Martín Diz des de la frontal de l'àrea que es va topar amb un gran Dominik Greif. Per les botes d' Amath Ndiaye van passar nombroses accions perilloses, però que no aconseguien materialitzar-se en els metres finals.

En la segona meitat, el Pontevedra va ser l'encarregat de donar el primer avís. Miguel Román va rematar un servei de cantonada, però es va tornar a trobar a un gran Greif. En el minut 85 de partit, Abdón Prats, després de combinar amb Kang In Lee, va tenir una gran ocasió de volea des del punt de penal que marxaria desviada. Amb el 0-0 en el marcador, el partit es va haver de decidir en la pròrroga. El d'Artà manaria la pilota al fons de les malles després d'una assistència i jugada de Vedat Muriqi. Set minuts més tard, Abdón es plantaria enfront del portera del Pontevedra per a retornar-li l'assistència al pirata, que s'encarregaria de posar el 2-0 en el lluminós. D'aquesta manera, el RCD Mallorca es classifica per als vuitens de final de Copa del Rei.

RCD Mallorca: Greif; Gio González (Maffeo, m. 75); Nastasic; Russo;  Copete, Cufré; Ruiz de Galarreta (Battaglia, m. 90); Grenier (Muriqi, m. 82); Amath (Abdón Prats, m. 65); Kadewere (Kang In Lee, m. 46) y Ángel (Dani Rodríguez, m. 65).

Pontevedra: Álvaro Cortés; Samu Araujo (Rufo, m. 55); Churre; Miguel Román; David Soto; Álex González; Oier Calvillo (Seoane, m. 74); Martín Diz (Abelenda, m. 55); Álex Masogo (Derik, m.88); Bakero (Charles, m. 75) y Luis Martínez (Valen, m. 106).